Rondreis Italië

Rondreis Italië

placeholder W anneer u op vakantie gaat naar Italie betekend dit een vakantie vol zon, lekker eten en een prachtige cultuur. Italie staat bekend om zijn lekkere pastas en pizzas die bijna over de hele wereld gegeten worden. Voor sommige mensen is een vakantie vol zon en lekker eten niet genoeg. Voor sommige is een vakantie geen vakantie als ze op een en de zelfde plek verblijven. In dit geval kiest u voor een rondreis door Italie en krijgt u de kans om meer van het land te ontdekken. Zoals de prachtige stad Rome zijn er nog veel meer prachtige steden in Italie om te ontdekken tijdens uw rondreis. Italie zit vol met Romeinse oudheid en diverse andere bezienswaardigheden.

Steden Italie

Bent u van plan een rondreis te maken door Italie? Dan is de hoofdstad Rome een must see voor u. Deze prachtige stad zit vol met kunst en cultuur. Rome is al sinds de Romeinse tijd het middelpunt van Italie en toen ook van het Romeinse Rijk. De wegen die vanuit Rome naar de rest van Italie lopen zijn aangelegd in de Romeinse tijd en zijn nu nog steeds de hoofdwegen van het land. Behalve Rome zijn ook de steden gelegen in de regio Toscane een aanrader om te bezoeken tijdens een rondreis door Italie. Toscane is een regio vol cultuur, kunst en prachtige bezienswaardigheden. Toscane is voor veel bezoekers aan Italie de perfecte vakantie bestemming. De meeste toeristen kiezen er voor om hun vakantie door te brengen in Toscane. Deze regio vind u de meest authentieke steden en prachtige kleine dorpjes. De stad Venetie gelegen in het noordoosten van Italie is een van de meest prachtige steden van Italie. Venetie staat wereldwijd bekend om zijn centrum met vele kanalen. De stad staat sinds 1987 op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Bezienswaardigheden rondreis Italie

Italie is een land dat vol zit met prachtige bezienswaardigheden. Veel van deze bezienswaardigheden komen uit de Romeinse tijd. Vooral de stad Rome zit bomvol bezienswaardigheden uit de Romeinse tijd. Een van de bekendste is het Colosseum wat gebruikt werd om gladiator gevechten in te houden. Ook het Forum Romanum is erg bekend want dit is het oude Romeinse centrum van de hoofdstad Rome. De Toren van Pisa is een vrijstaande klokken toren gelegen in het stadje Pisa . De toren werd gebouwd tussen 1173 en 1373 en heeft een hoogte van 55,85 meter. De Toren van Pisa is een van de bekendste klokken torens in Italie. De klokken toren is enorm bekend omdat hij een verzakking heeft. Maar bovenal is de toren prachtig om te zien en een must see voor cultuur liefhebbers.

Autovakantie Italie

Bent u een echte cultuur liefhebber en heeft u altijd al een rondreis door Italie willen doen? Dan kunt u de beslissing nemen om een autovakantie te doen. Tijdens een autovakantie kunt u stoppen waar u wilt en maakt u dus zelf de beslissing naar welke steden u gaat, waar u overnacht en waar u eet. U kunt in Italie stoppen voor prachtige wandelingen tussen de bergen van de Alpen of anders door de prachtige dorpjes. Ook kunt u lekker uitrusten en genieten van de mooie stranden waar altijd de zon schijnt.

Terug naar boven